Dino Piljić, kandidat za zamjenika načelnika Općine Jelenje

Kandidat za zamjenika načelnika Općine Jelenje u pravom smislu toga izraza predstavlja novu i mladu snagu. Dini Piljiću je 26 godina, a iza sebe već ima niz uspjeha na poslovnom planu. Uskoro će biti ponosni vlasnik dviju diploma u formalnom obrazovanju. Osim što je na Studiju sigurnosti na radu u Rijeci postao inženjer sigurnosti i zaštite, školuje se na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U radnom iskustvu stoje mu poslovi vezani uz vatrogastvo. Operativni je vatrogasac, povjerenik za informiranje i tajnik pri DVD-u “Ivan Zoretić Španac” u Jelenju, a pri Vatrogasnoj zajednici Primorsko-goranske županije obavljao je funkciju savjetnika za sigurnost i zaštitu. Vješto se služi engleskim jezikom i član je Savjeta vatrogasne mladeži VZ PGŽ.

Član je brojnih sportskih klubova, a trenerskim se poslom u nogometu bavio u HNK Rijeci, NK Ilirskoj Bistrici u Sloveniji te u MNK Drenova. Trenutno kao trener-volonter sudjeluje u radu NK Grobničan. Politički se aktivirao 2010. godine kada je postao član Savjeta mladih Općine Jelenje te je tako, aktiviran kroz brojne projekte uvidio kako funkcionira lokalna samouprava.

Za sebe će reći da ima posebno dobro razvijene organizacijske sposobnosti, što posebnu pozornost privlači kod vođenja tima. Raspodjela poslova i obveza za dvadesetak vatrogasaca u njegovoj je svakodnevnoj rutini. Ponosit je član PGS-a Jelenje.

pgs_nova_snaga_jelenja - Moj tim - Nekategorizirano

Kandidacijska lista za načelnika

1. Robert Marčelja, kandidat za načelnika Općine Jelenje
2. Dino Piljić, kandidat za zamjenika načelnika Općine Jelenje

Kandidacijska lista za Općinsko vijeće

1. Robert Marčelja
2. Dino Piljić
3. Robert Maršanić
4. Izabela Stošić
5. Ivica Pilčić
6. Kristian Hlača
7. Sonja Šepić
8. Martina Mičetić Davidić
9. Elena Marčelja
10. Morena Mattei
11. Dino Forgić
12. Božidar Ganić
13. Mia Piljić
14. Josip Stipić
15. Adolf Juretić