Dobrodošli na internetski portal Roberta Marčelje, PGS-ovog kandidata za načelnika Općine Jelenje u sljedećem mandatnom razdoblju! Ovo je mjesto na kojem ćete moći provjeriti u čemu se sastoji vizija našeg tima u pogledu razvoja naše općine, kao i to kako teku planovi odnosno ostvarena obećanja iz predizbornog programa.

Dolaskom na stranicu www.robertmarcelja.com taj ćete program moći i preuzeti u digitalnom obliku. Na taj ćete se način moći uvjeriti u to da je pred nama u nadolazećem vremenu puno projekata i poslova koje želimo pokrenuti, ali i dovršiti. Program je cjelovit, namijenjen i prilagođen svim žiteljima na području Općine Jelenje i njihovim potrebama. Jelenjski PGS prvi je izašao s potpunim programom revitalizacije našeg kraja u godinama koje dolaze.

Na ovome mjestu moći ćete se dnevno informirati o svim novostima oko kandidature tima Roberta Marčelje i oko samog izbornog procesa. Internetska stranica koju upravo čitate dostupna Vam je sa stolnog ili prijenosnog računala, ali i s tableta, odnosno pametnih telefona. Na njoj se nalazi i detaljna biografija Roberta Marčelje, kao i izborna lista PGS-a.

S političkom situacijom u Općini Jelenje kroz prethodno su razdoblje, nažalost morale biti upoznate i razne institucije pravne države, ali naš se tim drži standardnih načela razvoja, a to su:

  • gospodarstvo i poduzetništvo
  • komunalna infrastruktura
  • svakodnevni život
  • informatizacija i transparentnost
  • projekti za fondove Europske unije
  • turizam i tradicija

Web-stranicu na kojoj upravo boravite svakodnevno ćemo nadopunjavati i informacijama iz života Općine, novim i zanimljivim sadržajem. Ona uključuje i stajališta stranke, odnosno samog kandidata vezana uz napredak koji je Općini Jelenje nužno potreban kako bi ponovo postala ugodno mjesto za život i rad svih njenih mještana.

Uz razmišljanja o tome kako moramo biti transparentni i stalno dostupni javnosti, najavljujemo i tiskanu brošuru unutar koje će također biti objašnjena svaka točka izbornog programa kojeg tim Roberta Marčelje planira i ispuniti. Ova internetska stranica je, prema planovima, samo prvi korak na putu do ostvarenja kojima težimo. Budite u tijeku s promjenama na bolje, pratite nas i na Facebooku (facebook.com/marcelja.jelenje).