Iz jelenjskog PGS-a na konferenciji za medije poručili su kako su spremni za izbornu utrku sljedeće godine. Na predstavljanju Roberta Marčelje, 38-godišnjeg mještana Dražica naznačen je smjer kretanja općine Jelenje u sljedećem mandatnom razdoblju.

– Ne mislim upravljati Općinom na način kako to sada čini aktualni načelnik. Ne mislim tražiti modalitet kako spajati našu općinu s drugim jedinicama lokalne samouprave jer znam da Jelenje ima potencijal opstati kao samostalna općina”, rekao je Marčelja pred novinarima u stranačkim prostorijama PGS-a u Rijeci.

Marčelja se predstavio i naveo osnovne crte svoga programa. Iako do sada nije bio poznat široj političkoj javnosti, može reći da svojim idejama i vizijom predstavlja mladu snagu, nasušno potrebnu za nastavak razvoja nekad uspješne jedinice lokalne samouprave.

– Navršio sam 38 godina i u potpunosti sam spreman nositi se s izazovima koje donosi upravljanje našom općinom. Želim iskoristiti geostrateški položaj Jelenja, ubrzati razvoj i vratiti našoj općini prosperitet i dobar glas. S timom svojih suradnika želim posao raditi kvalitetno, a ne kao što trenutno radi aktualna vlast – kampanjski. Jasno mi je da zadaci koje sam si postavio nisu lagani za ispunjavanje, ali uz pomoć suradnika osobno ne sumnjam u pozitivan ishod pri rješavanju svakog zadatka, dodao je PGS-ov kandidat za načelnika Općine Jelenje.

Marcelja_kandidat_za_nacelnika_jelenja_novi_list - PGS predstavio kandidata za općinskog načelnika - Novosti