U ideji jest svakako povezivanje mjesta Lukeži i Ratulje. Novi put u duljini od svega stotinjak metara puno bi značio za stanovništvo tog dijela naše općine, posebno u zimskim mjesecima kada se često događa da je zbog vremenskih neprilika obustavljen promet starim putem. Lukeže bismo pokušali bolje povezati novom autobusnom linijom za mještane. Osim Lukeža, uhvatili bismo se u koštac i s rješavanjem ceste Lubarska koju valja dodatno proširiti i na taj je način učiniti prometnijom.

U prvih godinu dana plan je rekonstruirati cestu u Podhumu koja vodi od kapelice do ulaska u mjesto. Ta dionica mora dobiti novi sloj asfalta i popratne sadržaje.

Veliki problem u vrijeme obilnih padalina su i Zoretići u kojima također planiramo nastaviti seriju komunalnih radova. Nastavit ćemo raditi na otklanjanju problema vezanih uz poplave koje otežavaju život mještana Zoretića.

Naši se planovi jednako odnose na sva mjesta na području općine. Komunalnih radovi poboljšat će život, gospodarsku sliku, kao i prepoznatljivost općine.